Arrow Left Categorieën

Instituutspecifieke informatie

De ELSI Servicedesk biedt landelijke informatie. Organisaties hebben zelf vaak specifiek beleid, procedures of informatie over ELSI-onderwerpen. Om professionals zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u via de onderstaande lijst informatie lezen of opvragen die specifiek voor de betreffende organisatie van toepassing is. 

Organisatie

 • Chevron Down

  Amsterdam UMC (locatie AMC)

  Hier vindt u informatie, specifiek voor het Amsterdam UMC locatie AMC (lokaal beleid), over ELSI-onderwerpen.

  Klik hier voor de informatie

 • Chevron Down

  Amsterdam UMC (locatie VUmc)

  Hier vindt u informatie, specifiek voor het Amsterdam UMC locatie VUmc (lokaal beleid), over ELSI-onderwerpen.

  Klik hier voor de informatie

 • Chevron Down

  UMC Utrecht

  Hier vindt u informatie, specifiek voor het UMC Utrecht (lokaal beleid), over ELSI-onderwerpen.

  Klik hier voor de informatie

 • Chevron Down

  Erasmus MC

  Informatie over ELSI-onderwerpen, specifiek voor het Erasmus MC (lokaal beleid), kan opgevraagd worden via researchsuite@erasmusmc.nl.

  Klik hier voor de informatie

 • Chevron Down

  LUMC

  Informatie over ELSI-onderwerpen, specifiek voor het LUMC (lokaal beleid), kan opgevraagd worden via rsd@lumc.nl.

  Klik hier voor de informatie

 • Chevron Down

  Maastricht UMC+

  Informatie over ELSI-onderwerpen, specifiek voor het Maastricht UMC+ (lokaal beleid), kan opgevraagd worden via info-researchoffice@maastrichtuniversity.nl.

  Klik hier voor de informatie

 • Chevron Down

  Radboudumc

  Informatie over ELSI-onderwerpen, specifiek voor het Radboudumc (lokaal beleid), kan opgevraagd worden via Margo van Reen: Margo.vanReen@radboudumc.nl.

  Klik hier voor de informatie

 • Chevron Down

  UMCG

  Informatie over ELSI-onderwerpen, specifiek voor het UMCG (lokaal beleid), kan opgevraagd worden via de website https://umcg.topdesk.net of via email: researchsupport@umcg.nl.

  Klik hier voor de informatie

Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

Stel uw vraag hier

Heeft u nog geen ELSI-Servicedesk TOPdesk account?
Email uw vraag dan naar 
elsiservicedesk@health-ri.nl.

Wij gebruiken Topdesk als onze service management software. Door het stellen van een vraag via de telefoon of e-mail, dan wel door het indienen van het vragenformulier, gaat u ermee akkoord dat de door u verstrekte gegevens worden opgeslagen in Topdesk. Deze verwerking van uw gegevens gebeurt in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van Topdesk.

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg en aandacht samengesteld door experts uit verschillende disciplines. Bij het samenstellen van de informatie is gebruik gemaakt van verschillende bronnen. Er is rekening gehouden met de op het moment van plaatsen geldende wet- en regelgeving en ethische kaders, en de interpretatie daarvan door de personen en/of organisaties die bijdragen aan de ELSI Servicedesk. Ondanks deze zorg en aandacht voor de verstrekte informatie kan deze onvolledig of niet geheel juist zijn. Voorts is het antwoord generiek en is meestal een vertaling nodig naar de specifieke situatie van een bepaald onderzoek. Het ELSI kernteam en de organisaties die bijdragen aan de ELSI Servicedesk kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de op deze site geboden informatie en het gebruik daarvan.

Deel deze pagina…